trollresan.blogg.se

Bloggen handlar om min resa med ett oväntat resesällskap, min bröstcancer.

Bra läge

Publicerad 2015-11-30 13:11:00 i Allmänt,

Nu mår jag riktigt bra. Förmodligen så bra som det går att må, under den här behandlingsperioden. Tröttheten har jag kvar, men den får jag förmodligen dras med under en lång tid.
Idag har jag tagit blodprover och jag hoppas att de visar acceptabla värden.
 
I helgen hade jag besök av yngste sonen och vi pysslade och fixade med adventsgrejerna. Skönt att få hjälp, eftersom jag blir fort trött och måste vila. Allt tar sån tid för mig. Det kan vara väldigt frustrerande, jag får verkligen tänka på att jag inte ska stressa upp mig i onödan. Lätt att hamna i en stressfälla, när man vill så mycket, men orkar så lite.
Jag har varit ut lite på stan, men undviker värsta trängseln på grund av mitt nedsatta immunförsvar. Något besök på stora köpcentra är inte aktuellt. Fast det hade det nog inte varit även om jag vore frisk.
 
Det går riktigt bra att äta nu, så denna vecka får jag ladda upp ordentligt inför nästa behandling. Äter fortfarande helst tacos, men inser att det kan bli en något enformig kost. Det blev tacos både i lördags och i söndags, så ikväll får det bli något annat. 
 
Annars händer inte mycket, jag längtar till julen, till våren, till kören, till det friska normala livet. Till att ha ett hår att kamma. Till allt det där vanliga, som man annars bara tar för givet. 
Värderingar och vad man värdesätter får sig en rejäl omskakning i en sån här situation. Inte mycket är som tidigare, det kan jag lova. 
 
Vill också poängtera att jag är mycket tacksam för allt stöd jag får. Det är helt ovärdeligt. 
Tack!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Trollis

Jag är mamma, farmor, svärmor och matte. Sjuksköterska till yrket.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela