trollresan.blogg.se

Bloggen handlar om min resa med ett oväntat resesällskap, min bröstcancer.

Värsta veckan

Publicerad 2015-09-29 09:38:48 i Allmänt,

Har inte skrivit på ett tag nu, för jag har helt enkelt varit för dålig. Om du tänker dig alla hemska biverkningar av cellgifter som du har hört talas om och så lägger du till ett par stycken. Så har jag haft det. Mitt livs värsta vecka.
 
I tanken gav jag upp många gånger. Tänkte att det här blir första och sista cellgiftsbehandlingen. Bara att utsätta sin kropp för något så giftigt är ohyggligt. Sen finns det ju ingen garanti, att det botar.
 
Nu har de värsta biverkningarna klingat av, jag orkar vara uppe litegrann och kan äta rätt bra. Jag hann dock med ett besök på akuten under helgen. Feber, svullnad och smärta runt min PICC-line. Slangen som leder in medicin till ett kärl vid hjärtat. Det blev 6 timmar på akuten och ett recept på antibiotika i 10 dagar.
 
Igår åkte håret av. Jag tröttnade på alla lösa hårtussar och hårstrån överallt. Tog trimmern och skalade bort allting. Peruken jag har är väldigt fin, men känns lite varm och obekväm. Har köpt ett par mössor från bigsi.se och det blir nog dessa som jag kommer att använda mest. Om jag inte piggar på mig jättemycket och börjar vistas ute mer.
 
Igår började också TV:n att fungera igen. Tack och lov!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Trollis

Jag är mamma, farmor, svärmor och matte. Sjuksköterska till yrket.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela